Ваш новий Opel — ваша спеціальна ціна: за онлайн замовлення отримуйте реальну вигоду!

Лише із 29 травня по 30 червня 2020 року Opel проводить нову акцію «Місяць спеціальних цін від Opel». Бренд пропонує своїм клієнтам спеціальну пропозицію: 

Ви можете запросити свою власну ціну на автомобіль, який вас цікавить.

Такі умови діють для п’яти популярних моделей Opel. Для того, щоб придбати новий Opel за вашою власною ціною, необхідно виконати три простих кроки:

  1. Зайти на офіційний сайт Opel в Україні, обрати бажану модель і комплектацію
  2. Зареєструватися, заповнити онлайн заявку на спеціальну пропозицію
  3. Дочекатися зворотного зв’язку від дилера Opel із пропозицією спеціальної ціни, яка обов’язково порадує вас своєю вигодою!

Максимально вигідна ціна — це головна, але не єдина причина, чому купівля нового автомобіля від Opel стане для вас кращим рішенням червня.

Широкий акційний вибір моделей для будь-яких потреб

Пропозиція діє на п’ять моделей: кросовери Opel Crossland X та Opel Grandland X, бізнес-седан Opel Insignia, седан Opel Astra та універсальний мінівен Opel Combо Life.

  • Opel Crossland X — це компактний міський кросовер. Тому у ньому ви впевнено себе відчуватимете на вузьких міських вуличках. Незважаючи на компактні розміри, цей автомобіль зберігає максимум простору для пасажирів і максимум корисного об’єму в багажнику. В Україні Opel Crossland X представлений моделлю із 1,2-літровим турбованим бензиновим мотором потужністю 82 к.с. або 110 к.с., з МКПП або АКПП.
  • Якщо головний пріоритет для вас — це місткість, то динамічний кросовер Opel Grandland X — чудовий варіант. Автомобіль оснащений економічним дизельним турбомотором об’ємом 1.5 літрів та потужністю 130 к.с. із системою Start / Stop та подачею рідини AdBlue. Турбомотор працює у парі з механічною / автоматичною 6-ти або 8-ступінчастою коробкою передач. Додайте до цього стильний стриманий дизайн, просторий салон, широкий перелік систем допомоги водієві і ви отримаєте кросовер, що задовольнить усі ваші потреби.
  • Бізнес-седан Opel Insignia — це автомобіль, який нікого не залишить байдужим. Зовні він виглядає строго і презентабельно. Цей образ доповнює гострий погляд — матричні світлодіодні фари IntelliLux LED. Opel Insignia пропонує місткий і комфортний салон, передові технології і сучасні системи допомоги водієві. Покупці Opel Insignia можуть обирати, який тип двигуна встановити у своє авто. Є два варіанти агрегатів: бензиновий турбований 1,5-літровий двигун потужністю 165 к.с. у парі з 6-ступінчастим автоматом, а також 2-літровий турбодизель потужністю 170 к.с., який працює з АКПП-8.
  • А справжніх поціновувачів фірмової німецької надійності обов’язково зацікавить комфортний седан Opel Astra. Цей автомобіль відмінно зарекомендував себе на дорогах сумнівної якості завдяки м’якій та енергоємній підвісці, що перетворює будь-яку подорож у цілковите задоволення. Ще одна перевага Opel Astra — це компактні розміри, які поєднуються із містким багажником об’ємом 460 л. Покупцям пропонується турбований бензиновий двигун 1,4 л. потужністю 140 к.с. і коробка передач на вибір: 6-ступінчаста механіка або автомат.
  • Нарешті, новинка Opel Combo Life — це ідеальний варіант для великої родини і приватного бізнесу. Покупці можуть обрати довжину кузова — стандартну L1 (4,4 м) або збільшену L2 (4,75 м). Це дозволить вам вибрати ідеальний варіант під свої умови експлуатації. Універсальний мінівен пропонує своїм майбутнім власникам вибір із двох турбодизельних двигунів: версія 1,6 HDi 92 к.с. працює із МКПП-5, а версія 1,5 BlueHDi 130 — це турбодизель із максимальною потужністю 130 к.с. у парі із АКПП-8 від японської компанії Aisin.

Вигідна гарантія та спеціальні послуги для утримання автомобіля

Opel активно працює над тим, щоб утримання автомобіля було максимально простим і доступним для клієнта. Починаючи з 2019 року гарантія на автомобілі Opel була збільшена до трьох років або 100 тис. км пробігу. До того ж разом із гарантією діє і послуга допомоги у дорозі Opel Assistance. Також на автомобілі Opel розповсюджується програма «Фіксована вартість ТО»: стандартне регламентне техобслуговування проводиться за єдиною фіксованою ціною в усіх дилерських центрах у рамках одного регіону.

Поспішайте скористатися вигідною пропозицією! Обирайте новий автомобіль Opel за своєю персональною ціною. Приєднуйтесь до сім’ї Opel у період з 29 травня по 30 червня і випробуйте усі переваги бренда на своєму досвіді!



Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти