У Німеччині ЗАЗ продають за 24 000 євро

У Німеччині на продаж виставили ЗАЗ-968 1981 року випуску, салон якого оббито червоною шкірою. Старий український “Запорожець” оцінили в… 24 000 євро!

В оголошенні зазначено, що ЗАЗ-968 знаходиться у відмінному стані, незважаючи на те, що йому скоро виповниться сорок років. Те, що стан цього автомобіля дійсно відмінний, підтверджують фотографії. Пробіг – трохи більше 50 000 км.

Він оснащується “рідним” двигуном потужністю 39 к.с. (мабуть, мова йде про мотор потужністю 41 к.с.), який працює разом з механічною коробкою передач. Кузов пофарбовано у білий колір, колеса мають червоні акценти.

Салон оброблено шкірою червоного кольору. Сидіння і дверні панелі оббиті червоною шкірою. Такий же червоний колір у приладовій панелі і рульового колеса.

Останню технічну перевірку “Запорожець” з шкіряним салоном пройшов у березні нинішнього року. В оголошенні особливо вказується, що це автомобіль для людей, які не курять.

Звичайно, виглядає ЗАЗ-968 непогано. Особливо нас вразив його салон. Але на наш погляд 24 000 євро – надто дорого за таку машину. На жаль, ми не знаємо, чим керувався її власник, призначаючи таку ціну.

Джерело today.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти