Оновлений Mercedes-Benz Vito надійшов у продаж (фото)

У Великобританії стартували продажі оновленого Mercedes-Benz Vito 2020 модельного року. Фургон пропонується в трьох комплектаціях: Progressive, Premium і Sport.

Базова версія оснащується протитуманними фарами, круїз-контролем, сигналізацією, камерою заднього огляду, багатофункціональним кермом і мультимедійною системою з 7-дюймовим екраном і підтримкою технологій Apple CarPlay і Android Auto.

Модель оснащується 1,7-літровим дизельним мотором на 101 к.с. і 270 Нм крутного моменту, який працює в парі з механікою.

Mercedes-Benz Vito в комплектації Premium отримає все вищеперелічене, а також 17-дюймові колісні диски, дзеркала з електроприводом і функцією автоматичного складання, кондиціонер і 9-швидкісний «автомат», проте ця комплектація оснащується більш потужним двигуном, який видає 134 к.с. і 330 Нм крутного моменту. Такий автомобіль можна придбати за ціною від 29 550 фунтів стерлінгів.

Максимальна комплектація новинки доступна за ціною від 40 745 фунтів тільки для версії Crew Van. За ці гроші клієнт отримає оббивку крісел з екошкіри, обігрів лобового скла і передніх сидінь, обвіс в стилі AMG, спортивну підвіску і багато іншого. Для цієї версії доступний 2-літровий турбодизель з трьома ступенями форсування: на 134, 161 і 187 к.с..

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти