Названі 10 автомобілів з великим пробігом, які можна сміло купувати

Експерти оголосили топ-10 найнадійніших транспортних засобів, ґрунтуючись на дослідженнях авторитетного видання Consumer Reports, а також звітах спеціалізованих агентств Німеччини і США, включаючи TUV, ADAC, і J. D. Power.

Досить часто в рейтингах надійності автомобілів з великим пробігом можна зустріти Subaru Forester. Його позиції дуже міцні через те, що більше 15% американських власників Forester не змінюють його навіть через десять років активної їзди. Друга і третя генерації машини оснащувалися надійними атмосферними моторами і простою 4-ступінчастою коробкою передач.

Також власники не збираються відмовлятися від дешевого невибагливого Ford Fusion, однак мікровен Fusion, який випускався німцями з 2002 року, дійсно завоював повагу завдяки своїй надійності.

Еталоном надійності експерти вважають сімейство Toyota Corolla дев’ятого покоління (E120), власники яких готові використовувати авто і після десятирічної експлуатації. Особливо варто виділити надійний, стійкий до корозії метал і довговічні силові агрегати. Власники старих Corolla називали лише проблеми з другорядною електронікою.

Найперший Audi TT з 1,8-літровим чотирициліндровим турбодвигуном, як не дивно, стабільно входить в списків надійності авто з великим пробігом і віком до 20 років. Наддув, автоматична коробка передач Tiptronic і передній привід працюють справно.

Ще один постійний лідер німецьких ТОПів Audi – друга генерація A6 з атмосферними агрегатами – «мільйонниках» V6.

Також в число транспортних засобів, які не підводять своїх власників через десять років використання, увійшли кросовери з Японії: Toyota RAV4, Honda CR-V, Lexus RX. Також надійним називають бізнес-седан Toyota Camry і, що дивно, Mercedes-Benz SLK.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти