З’явилися перші зображення нового седана Kia (фото)

Дизайнери на основі шпигунських фотографій прототипу оновленого представницького седана Kia розробили рендерні зображення новинки.

Відзначимо, що флагманський седан Kia на різних ринках називається по-різному: в Південній Кореї він носить ім’я K9, а в США і РФ – K900. Зовсім недавно фотошпигуни помітили прототип майбутнього K900 на тестах, це говорить про те, що компанія незабаром представить нове покоління седана.

Незалежні дизайнери спробували уявити, як буде виглядати новий Kia K900. Так, передня частина автомобіля буде оновлена ​​відповідно до сучасних тенденцій в дизайні марки. Мова йде про візуально об’єднані фари і решітку радіатора, а також про модернізацію переднього бампера.

Якщо говорити про задню частину майбутнього автомобіля, то номерний знак зміститься з кришки багажника і буде розташовуватися на задньому бампері. Найімовірніше, що порожнечу між ліхтарями заповнить світлодіодна смужка. При цьому патрубки вихлопної системи, оброблені хромом, отримають іншу форму і збільшаться в розмірах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти