Минулого місяця у столиці за неправильну парковку евакуювали близько 4 тисяч автомобілів

На сторінках видання УНН з’явилася інформація, що у столиці за три тижні евакуювали близько 4 тисяч авто через порушення правил паркування. Про це виданню повідомила пресслужба КМДА.

“Протягом останніх трьох тижнів за порушення правил паркування евакуювали майже 4 тисячі авто”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що метою цих дій є зменшення кількості евакуацій та створення умов, щоб водії не порушували правила зупинки, стоянки та паркування.

“Для цього, до прикладу, облаштовуємо перехоплюючі паркінги на в’їздах до Києва. Відсутність евакуацій означала б відсутність порушень правил паркування, відповідно — дороги розвантажаться від заторів та зменшиться кількість ДТП. Столичні водії мають усвідомити, що краще запаркуватися на 200-300 м далі, оплатити парковку і бути спокійними, аніж потім шукати авто на штрафмайданчиках і оплачувати штрафи”, — зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

Як вже писала Твоя МАШИНА раніше, найпоширенішими порушеннями, за які евакуюють авто, є зупинка на пішохідному переході, зупинка на виїзді з прилеглих територій, на смугах громадського транспорту, перехрестях, зупинках громадського транспорту тощо.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти