Android Auto не хоче працювати на оновленому Android 11

Операційні системи – це неймовірно складні компоненти програмного забезпечення, тому, можливо, не дивно, що, незважаючи на кілька бета-версій, у фінальному випуску Android 11 з’явилося кілька помилок. Оновлення, мабуть, викликало проблеми з Android Auto, в результаті чого деякі драйвери не змогли впоратися з цим, а саме відтворювати музику або читати повідомлення.

У соціальних мережах з’явилося багато повідомлень про проблеми з Android Auto після оновлення до Android 11, включаючи включення і виключення музики, відсутність звуків сповіщень, відсутність додатка «Календар», загальні проблеми з підключенням, Wyze не працює і дзвінки не маршрутизуються через автомобільне стерео. Також є як мінімум два повідомлення про автоматичне програмне блокування підключеного телефону (Pixel 3 XL, в одному випадку), змушує власника виконати скидання пристрою до заводських налаштувань, що як і раніше не вирішує проблеми з Android Auto.

Користувачі Reddit, Yewtsan і mtb_junkie, виявили один можливий обхідний шлях, який включає відключення сканування пристроїв Bluetooth в настройках телефону. Хоча Google ще не обіцяв рішення для всіх вищезазначених проблем, оновлення Android Auto v5.6 вже було випущено з виправленням відсутнього додатку “Calendar”.

Джерело androidpolice.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти