Китайські автоконцерни мають намір продавати більше водневих авто

Китайські автоконцерни планують збільшити продажі автомобілів на водневих паливних елементах.

Про це оголосили після того, як чиновник міністерства фінансів заявив, що Китай почне впроваджувати нову політику для підтримки цієї технології. У Китаї відносно невеликий парк водневих автомобілів, трохи більше 7000 в порівнянні з більш ніж 4 мільйонами повністю електричних і гібридних авто.

Найбільший виробник автомобілів з КНР SAIC Motor хоче продати більше 10 000 моделей водневих паливних елементів до 2025 року. Тим часом, виробник комерційних автомобілів Beiqi Foton Motor (підрозділ BAIC) планує до 2023 року випустити 4000 автомобілів на водні, а до 2025 року підняти планку до 15000 одиниць.

Світові бренди, такі як Toyota і Hyundai, вже оголосили про плани по випуску автомобілів на водневих паливних елементах в Китаї. Крім того, японський автовиробник буде працювати разом з не менш ніж п’ятьма великими китайськими компаніями з Beijing Automobile Group, FAW, Beijing SinoHytec, Dongfeng Motor і Guangzhou Automobile Group над розробкою паливних елементів, які будуть використовуватися в комерційних автомобілях.

Джерело pnzdrive.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти