Kia К5 зробила 360-градусний розворот в повітрі

У мережі з’явилося відео на якому бізнес-седан Kia К5 робить повний розворот в повітрі. Відео було опубліковано американським філіалом Kia Motors.

У липні південнокорейський бренд вперше здивував публіку подібними відео. Того разу вже два автомобіля K5 стрибнули назустріч один одному через десятиметровий трамплін, в той час як третя машина в цей же час під ними виконала розворот. В цей раз завдання ускладнили, незважаючи на те, що в відео брав участь лише один автомобіль, трюк вийшов куди небезпечніше: K5 виконала в повітрі повний розворот на 360 градусів.

Седану вдалося виконати цей трюк, хоча після стрибка автомобіль жорстко приземлився лівою стороною на рампу, трохи вдарився переднім бампером та ледь не перевернувся.

Двигун Dodge Ram на 3000 к.с. вибухнув під час тестів

В експеременті приймала участь модель в модифікації GT, з турбованим двигуном на 2,5 літрів з потужністю 290 к.с. Також додатково в авто встановили гоночне сидіння у формі ковша, п’ятиточкові ремені безпеки, каркас безпеки, двигун убезпечили від удару посиленим захистом.

Подушки безпеки були відключені, оскільки при жорсткому приземленні вони, ймовірно, спрацювали б і перешкодили каскадеру.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти