У абсолютно нової Tesla зірвало дах під час руху: відео

Після того, як новий позашляховик Tesla Model Y виїхав з дилерського центру, під час руху у автомобіля зірвало дах. Одна з версій говорить про те, що дах просто забули проклеїти в процесі побудови. Ця історія з’явилася на ресурсі Reddit, пише Твоя МАШИНА.

Розповів це все син покупця нової Tesla Model Y, який разом з батьком отримував електромобіль у дилера. Під час руху по шосе 580 в напрямку будинку вони несподівано почули сильний шум вітру і припустили, що відкрилося одне з бічних вікон. Однак з’ясувалося, що у кросовера здуло скляний дах.

Покупці повернулися в дилерський центр, по дорозі повідомивши поліцію про те, що десь на шосе можуть валятися скляні уламки (чому вони не підібрали їх самостійно, не уточнюється). Менеджер, який продав кросовер, припустив, що причиною події стала або несправна прокладка, або помилка при складанні.

Постраждалим запропонували безкоштовно відремонтувати електромобіль, але вони відмовилися і зараз обмірковують можливість повного повернення покупки з тим, щоб після отримання грошей придбати щось інше.

Читайте також: Названі 20 автомобілів, смертельно небезпечних для водіїв в ДТП

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти