На продаж виставили пікап Ford з «плазмою», грилем і холодильником

У аукціонного будинка Barrett-Jackson з’явився лот з незвичайним пікапом Ford. Це шоу-кар на базі моделі F-350, який будувався для участі в тюнінговому фестивалі SEMA 2018 року. Автомобіль допрацювали косметично, а також додали йому великий телевізор, гриль, холодильник і стіл для ігор.

Всі «розваги» знаходяться у вантажному відсіку і позаду автомобіля. 65-дюймовий телевізор закріплений на кришці «багажника» і піднімається разом з нею. При цьому звук відтворюється через динаміки Maxxsonics, встановлені під кришкою.

Задня частина пікапа разом з відкидним бортом трансформуються таким чином, що по ліву і праву сторони знаходяться холодильник і гриль, а між ними розкладається ігровий стіл, частково виконаний з дерева.

Крім цього, шоу-кар оснащений 24-дюймовими дисками і пневмопідвіскою з можливістю управління кожним колесом окремо і сильного заниження. Силова установка залишилася без змін, це 6,7-літровий дизель потужністю 450 к.с.

Автомобіль готувала профільна компанія Truck Hero, що спеціалізується на пікапах, за допомогою студентів-учасників програми Custom Cars & Concepts коледжу Уоштено Ком’юніті в штаті Мічиган, США. Аукціон відбудеться 23 жовтня, виручені кошти підуть на благодійність.

Читайте також: У абсолютно нової Tesla зірвало дах під час руху: відео

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти