Ford переробив позашляховик Bronco в автобудинок: фото

Нова версія позашляховика Bronco для мандрівників отримала назву Overland.
Автомобіль призначений для автономних подорожей. Відзначається, що нове виконання позашляховика поки носить статус концепту, але при цьому будь-який бажаючий зможе самостійно зібрати собі такий автомобіль завдяки заводському каталогу аксесуарів.

Так, версія Ford Bronco Overland має на своєму даху особливо міцний двомісний намет Yakima, до якого додаються складні сходи для підйому. У багажному відсіку позашляховика знаходиться місце для набору посуду і холодильника, а п’яті відкидні двері оснастили газовою плиткою. Крім того, такий автомобіль має розкладні меблі.

Нове виконання Overland базується на комплектації Badlands, що має металевий передній бампер з лебідкою і 35-дюймові шини на 17-дюймових колісних дисках. Також в список оснащення автомобіля входить радіостанція СВ-діапазону і система кругового освітлення.

В арсеналі концепт-кара Overland знаходиться базовий 2,3-літровий 4-циліндровий турбо-двигун EcoBoost потужністю 270 к.с. і 420 Нм крутного моменту. У парі з ним працює 10-швидкісна автоматична коробка передач.

Читайте також: Mitsubishi переробила пікап L200 в автобудинок: фото

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти