Рейтинг вживаних автомобілів з практично безстроковим терміном експлуатації

Німецькі автомобільні експерти склали рейтинг автомобілів з пробігом, які вражають своєю надійністю і тривалим терміном служби, інформує Твоя МАШИНА.

До рейтингу увійшли 5 автомобілів:

BMW Z4 E89

Виробництво здійснювалося з 2009-го по 2016-й рік. Актуальний цінник моделі на вторинному ринку становить 15 тисяч євро (498 тисяч гривень за актуальним курсом). Машина відрізняється дуже надійним рульовим механізмом і відсутністю яскраво виражених слабких місць по технічній частині.

Mazda MX-5 NC

Авто пропонувалося на європейському ринку до 2014 року. Автомобіль вартістю близько 5 тисяч євро (166 тисяч гривень) може похвалитися довговічною рульовою системою і елементами підвіски.

Mercedes-Benz SLK R171 (2004-2011 р.в.) і R172 (з 2011 року)

Близьке до ідеального співвідношення ціна / якість. За перший варіант зараз просять близько 9 тисяч євро (299 тисяч гривень), а за другий – 25 тисяч євро (829 тисяч гривень).

Seat Exeo

Середньорозмірний седан, схожий на Audi A4, сходив з конвеєра в 2008-2013 роках. Нечасто зустрічається, але вкрай надійна модель. Єдиним недоліком є ​​частий брак пружин підвіски.

Toyota IQ

Економічний і маневрений сітікар японського виробництва, що випускався протягом семи років до 2015 року. Двигуни IQ не споживають масла навіть після декількох років постійної експлуатації в міському режимі. Зрідка зустрічаються проблеми з гальмівними дисками, але вони легко усуваються.

Читайте також: Названо авто з довговічним кузовом і надійним двигуном: їх можна купувати з великим пробігом

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти