Названо популярні, але дорогі в обслуговуванні іномарки

Автомобільні експерти порталу usedcars.ru опублікували рейтинг популярних вживаних іномарок, які можуть неприємно здивувати вартістю свого обслуговування, інформує Твоя МАШИНА.

Відкриває рейтинг Ford Focus другої генерації. Свого часу модель була бестселером, адже мала вибагливий дизайн, оцинкований кузов, а також цілком непогане оснащення. Тепер же ці автомобілі широко представлені на вторинному ринку, але все ж вік бере своє. Оцинкування проводилося не найкращим чином, а тому на стиках бамперів і крил, а також порогах з’являється іржа. Підвіска автомобіля не може похвалитися «живучістю», а оригінальні запчастини вельми дорогі.

Друге місце дісталося Peugeot 308. На автомобілях встановлювалися не самі витривалі силові агрегати, які можуть зажадати капітального ремонту з пробігом трохи більше 200 тисяч кілометрів. Також не найнадійнішим вузлом є АКПП, яка чутлива до манери водіння і догляду. На «вторинці» зустрічаються рестайлінгові моделі, які більш надійні, та й їх вартість може відлякати. Звичайно ж варто готуватися до високої вартості запчастин, а китайських аналогів часом і зовсім немає.

Замикає трійку лідерів Honda Civic. Привабливий дизайн і відмінні динамічні показники забезпечили моделі високу популярність. Тому на вторинному ринку автомобілі зустрічаються не в найкращому стані, адже їх нерідко експлуатували на знос. Якщо ж доведеться ремонтувати зношений двигун, то варто готуватися до великих витрат. Знайти гідний екземпляр буде складно, та й запчастини вельми дорогі.

Далі розташувався Hyundai Accent. Відразу ж варто відзначити, що дана модель дуже надійна і відносно недорога в обслуговуванні, а полагодити Accent можуть майже в будь-якому сервісі. Проблема в тому, що на вторинному ринку досить складно знайти автомобіль в гідному стані. Нерідко Accent використовують в таксі або кур’єрських службах, а також дану модель люблять водії. При такій експлуатації автомобілі не отримують належного обслуговування та відновлювати «убитий» екземпляр досить затратно.

На п’ятому місці знаходиться Kia Cerato. Автомобіль має досить тонке ЛКП і не найкращу антикорозійну обробку. Крім того, власники стикаються з проблемами через оливонасоса, який нерідко виходить з ладу. При цьому Kia Cerato має надійні силові установки і витривалі коробки передач. Фахівці відзначають, що ціни на деякі запчастини неприємно дивують, як і кількість зовсім необов’язкових поломок.

Читайте також: Названо найнадійніші марки авто з пробігом, які рідко ламаються

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти