Компанія Ford додасть пікапу F-150 автопілот за $ 1 500

Нова опціональна система автопілота дістанеться як електрокросоверу Mustang Mach-E, так і пікапу F-150, інформує Твоя МАШИНА.

Компанія Ford назвала ціну системи автопілота, яка буде опціонально встановлюватися на моделі Mustang Mach-E і F-150. Так, для першого автомобіля ця вартість складе $ 3 200 ( приблизно 91 000 гривень), а для другого – $ 1 595 доларів (близько 46 000 гривень за актуальним курсом).

В даному випадку мова йде про технології Active Drive Assist (ADA), яка дає можливість водієві на довгий час відпускати кермо під час руху. Відзначається, що працює автопілот виключно на заздалегідь «схвалених» навігатором трасах, які отримали назву Hands-Free Zones. У Північній Америці їх загальна довжина становить 160 000 кілометрів. Сама система автопілота ADA почне свою роботу тільки з третього кварталу наступного року.

Для покупців пікапа F-150 2021 модельного року в топовій версії Limited технологія ADA буде входити в базове оснащення, а доплата за пакет Ford Co-Pilot 360 Active 2.0 потрібна в більш дешевих комплектаціях.

Якщо говорити про електричний кросовер Mustang Mach-E, то автопілот дістанеться версіями CA Route 1, Premium і First Edition. А покупцям електрокара в версії Select потрібно буде замовити додатково Comfort and Technology.

Читайте також: Топ-10 кросоверів, які не представлені в Україні офіційно

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти