Найочікуваніші автомобільні новинки світу, які з’являться в листопаді

На сторінках видання “Naavtotrasse” з’явився список автомобільних новинок, які повинні з’явитися на глобальному ринку в листопаді 2020 року, інформує Твоя МАШИНА.

Цього місяця автомобільними прем’єрами нас порадують такі відомі бренди, як Porsche, Mercedes-Benz і McLaren.

Porsche презентує оновлену версію моделі Panamera, яка отримає двигуни, які будуть поєднуватися з 48-вольтовою бортовою електронікою і стартер-генератором.

Mercedes-Benz представить свій новий електромобіль EQA, технічні характеристики якого тримаються в секреті. Відомо тільки, що запас ходу має складати 400 км.

McLaren презентує новий спорткар – 750LT, технічні характеристики якого, також не розкриваються.

Alfa Romeo презентує кросовер Tonale. Бренд на моделі Tonale перший раз у своїй історії випробує на серійних авто гібридні технології з модулем, що підключається.

Компанія Alpina представить кросовер XB7. Новий автомобіль отримає бітурбований двигун об’ємом 4,4-л і потужність 600 к.с..

Mitsubishi має показати оновлений кросовер Eclipse Cross. Про технічні характеристики якого, поки немає офіційної інформації.

Британсько-китайський бренд MG презентує свою новинку – HS PHEV. Новий кросовер отримає силову установку на базі турбованого двигуна на 1,5 л з потужністю 166 к.с. і електродвигуна на 100 к.с. У парі з ними буде працювати 10-швидкісна автоматична коробка передач.

Читайте також: Названо проблемні моделі вживаних авто, від покупки яких краще відмовитися

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти