У мережі показали наступника хетчбека Renault 5

Renault 5 є культовим європейським хетчбеком, який все ще пам’ятають.

Хоча модель 5 сама по собі досить проста, у художника вийшло перетворити її в стильну машину, яка отримала назву Renault Le 5. Даний автомобіль як і раніше можна впізнати, але при цьому він став футуристичним.

Передню частину уявного автомобіля прикрашають повітрозабірники з золотистими вставками і світлодіодні фари головного світла незвичайного дизайну, які переходять у вертикальні денні ходові вогні і розташовуються над світловою смугою, що проходить через логотип Renault.

Прямо під емблемою знаходиться заглушена радіаторна решітка, яка вказує на електричний силовий агрегат.

Поряд з цим Le 5 комплектується коротким капотом, стильними крилами і аеродинамічними бічними «спідницями», а також контрастним дахом, камерами замість бічних дзеркал і аеродинамічними колісними дисками оригінального дизайну. З-образна стійка також відмінно виглядає і включає в себе тонкий триколірний акцент, що нагадує французький прапор.

Що стосується корми авто, то тут варто відзначити наявність великого скла, обрамленого незвичайними ліхтарями і мінімалістичним бампером з золотистими акцентами. Варто сказати, що в цілому Renault Le 5 виглядає непогано і цілком міг би скласти конкуренцію MINI Cooper SE.

Читайте також: Названо проблемні моделі вживаних авто, від покупки яких краще відмовитися

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти