Бюджетний позашляховик Land Rover: нові подробиці

Журнал «Whatcar.com» дізнався нові подробиці про доступний позашляховик Land Rover, який стилізують під Defender. Він з’явиться у 2022 році, причому на 1-му етапі модель запропонують тільки з переднім приводом. Пізніше в продаж надійдуть повнопривідна модифікація і гібрид, що заряджається.

Як повідомляється, щоб зменшити собівартість моделі, Jaguar Land Rover встановить під її капот 1,5-літровий 3-циліндровий агрегат. Про його характеристики поки офіційної інформації немає, але, ймовірно, мова йде про силову установку серії Ingenium потужністю 200 кінських сил, причому тягу він буде передавати лише на передні колеса. Пізніше з’явиться і гібридна повнопривідна версія «компактного Дефендер», його силова установка буде запозичена у кросовера, що заряджається Range Rover Evoque (1,5-літровий турбодвигун спереду і електродвигун ззаду, сукупна потужність становить 309 кінських сил).

Для зниження собівартості «компактний Дефендер» позбудеться деяких опцій, а в салоні можна очікувати появу дешевших матеріалів обробки.

Раніше видання «Autocar» повідомляло, що новинка отримає індекс 80 і буде зібрана на платформі Omega-Arc D10 розробки компанії Tata Motors (вона володіє JLR з 2008-го). Omega-Arc D10 використовується в недорогому позашляховику Tata Harrier (випускається з 2019 року) і, в свою чергу, є модифікованою версією старого шасі Land Rover D8, що лежав в основі 1-го Range Rover Evoque і Discovery Sport. В Omega-Arc D10 застосовується штампована сталь, на відміну від шасі нового Defender, в якому використовують в основному алюміній.

Виробництво «компактного Дефендер» стартує у 2022 році, а це значить, що в 2021 році почнуться його дорожні тести і, може, навіть буде проведена прем’єра.

Читайте також: Нові Kia іржавіють прямо в автосалонах

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти