Найдешевший кросовер Nissan за $ 7000 виходить на ринок

Найдешевший кросовер Nissan вже готовий порадувати покупців привабливою ціною і дуже стильним дизайном.

Бюджетний кросовер Nissan Magnite 2021, який офіційно розсекретили зовсім недавно, виходить на ринок вже через місяць. Стартова ціна – всього $ 7000. Що маленький кросовер Ніссан пропонує за цю ціну?

Почати варто з дизайну, який вийшов на подив стильним і «живим» для бюджетного автомобіля. Про невелику вартість можуть говорити тільки скромні габарити (довжина кузова не перевищує 4 м), але на оформленні виробник не економив. Тому новий Ніссан Магніт 2021 виглядає відмінно. Ще й кліренс дорівнює 205 мм, хоча привід завжди передній.

У базовій модифікації за 7 тис. доларів купити Nissan Magnite можна буде з атмосферним трициліндровим двигуном об’ємом 1 л потужністю 72 к.с. (96 Нм) в поєднанні з 5-ступінчастою механічною КПП. У списку стандартного устаткування – кондиціонер, задній парктронік, дві подушки безпеки.

За доплату доступні цифровий щиток приладів, клімат-контроль, інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном, камери кругового огляду, круїз-контроль і світлодіодна оптика. Можна вибрати і більш потужну силову установку – турбований варіант стандартного трьохциліндрового двигуна на 100 к.с. (160 Нм). З ним поєднуються 5-ступінчаста МКПП і варіатор.

Поки виробництво нового Nissan Magnite налагоджено на індійському заводі. Саме на місцевий ринок в першу чергу і відправиться бюджетна модель. Але в подальшому кросовер Магніт стане глобальним і з’явиться в інших країнах. Наступного року покажуть новий кросовер Renault, виконаний на агрегатах нового Ніссана.

Читайте також: Названа найпопулярніша модель авто в Україні

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти