Автолюбитель за 125 тисяч доларів самостійно зібрав будинок на колесах: відео

Один з головних плюсів невеликого будинку на колесах не тільки в його мобільності та універсальності.

На ринку не тільки десятки різноманітних пропозицій від професіоналів, а й безліч самостійно виготовлених кемперів – ентузіасти охоче все розповідають.

Сьогодні бажаючим придбати будинок на колесах не потрібно йти на компроміси – немає обмежень. Тому все частіше стали потрапляти варіанти з напівпричепами, які дають більше комфорту і навіть дозволяють мати гараж для ще одного невеликого автомобіля.

Ось дуже цікаве рішення для дому на колесах, який отримав назву Tiny Living Living Large, авторами стали Джулія і Роберт з Строберрі (штат Юта, США).

Їм сподобалася ідея кемпера на базі вантажівки з напівпричепом, і вони вирішили, що це прекрасна можливість змінити свій спосіб життя.

Одна з «фішок» проекту – автомобіль Smart ForTwo, який паркується за кабіною тягача Volvo 780 Semi, його для цього обладнали кузовом типу пікап. До слова, тягач Volvo здатний перевозити до 36 287 кг вантажу. При цьому будинок-причіп важить лише 9525 кг.

На будівництво автобудинку пара витратила 125 тисяч доларів. Загальна площа будинку склала 28 квадратних метрів. Але в даному випадку будинок може стояти де завгодно – і в центрі міста, і в найкрасивіших місцях планети, куди зможе доїхати.

Дах Tiny Living Living Large покрита сонячними панелями, які живлять енергією чотири акумуляторних модуля від електромобілів Tesla Model S, а це 1800 Вт, чого, за словами Роберта, більш ніж достатньо.

Читайте також: Унікальний ЗАЗ-кабріолет помітили в Європі: таких в світі лише два

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти