У Білорусі будуть збирати дві нові моделі Geely

Генеральний директор заводу «БелДжі» Геннадій Свідерський розповів, які новинки встануть на конвеєр підприємства в 2021 році.

За словами Геннадія Свідерського, в березні наступного року планується закінчити модернізацію конвеєра «БелДжі» для старту випуску Geely Atlas Pro, який вийде на ринки Білорусі і РФ наступного літа.

Слідом за Geely Atlas Pro має розпочатися виробництво передньопривідного хэтчбека Geely GS, оснащенного бензиновим 1,8-літровим силовим агрегатом потужністю 133 кінських сил.

«БелДжі» також готується освоїти виробництво електричних авто. З березня фахівці підприємства проводять випробування хэтчбека Geely Geometry A.

«Сподіваємося, в 1-му кварталі наступного року завершити всі процеси по вивченню та адаптації електричних авто, щоб запропонувати їх в червні, цитує портал av.by гендиректора заводу. – Ми хочемо, щоб машина коштувала 30 тис. доларів в роздріб. Так, в 2021 році на заводі дійсно планується зібрати партію з 1000 автомобілів на електротязі. Швидше за все, це буде хэтчбек Geometry C, пізніша модель. Що стосується електромобілів, то поки ми орієнтуємося лише на білоруський ринок ».

Читайте також: Новий електромобіль Toyota не потребує зарядки

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти