Skoda Fabia 2021 року представили у виконанні Monte Carlo

2020 рік вийшов напруженим для концерну Skoda. Це пов’язано з випуском найбільш продаваної Octavia в різних конфігураціях. Готуються до виходу оновлений Kodiaq, Enyaq GT в формі купе. В цей же список потрапила абсолютно нова Fabia.

Новий бос Skoda Томас Шефер нещодавно оголосив про плани представити Fabia наступного покоління в 2021 році. Він не вдавався в подробиці. Сьогодні шпигуни з Motor.es гіпотетично намалювати чеський суперміні. Це не просто Fabia. Вони вирішили представити шикарну обробку Monte Carlo в цифровому вигляді. Зі зникненням пікантного RS після Mk2, версія Monte Carlo технічно взяла на себе роль флагмана. Skoda може зробити більший акцент на спортивності. Це означає, що заплановані деякі незначні апаратні зміни. Вони можуть бути обмежені більш жорсткою системою підвіски і іншими незначними змінами.

Двоколірний вид з чорним дахом – це візитна картка Монте-Карло, як і чорні колеса і бічні дзеркала заднього виду. Оновлена ​​Fabia на новій платформі MQB A0 буде оснащуватися трьохциліндровими двигунами. Fabia з дизельним двигуном вже була знята з виробництва після рестайлінгу Mk3, тому не чекайте побачити значок TDI на моделі четвертого покоління. Електрифікація також не входить до порядку денного.

Fabia Combi буде битися в сегменті рідкісних субкомпактних універсалів. Після зняття з виробництва SEAT Ibiza ST, Renault Clio ST і Dacia Logan MCV Skoda як і раніше пропонує Fabia з довгим дахом. Новий Scoutline з переднім приводом, натхненний кросовером, мав би сенс, але ще невідомо, чи відбудеться це.

У типовій для Skoda моді ми очікуємо, що оновлена ​​Fabia стане найбільшою і практичною моделлю в своєму сегменті.

Врахуйте, що на авто може підвищитися ціна, тому що група VW прагне наблизити цінники Skoda до еквівалентних моделей VW і SEAT.

Читайте також: Нові Логан і Сандеро 2021 отримали цінник

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти