Бюджетний кросовер Kia за $ 13 000 вийшов на новий ринок

Бюджетний кросовер Kia Sonet 2020 розшив географію продажів і тепер доступний в ще одній країні.

Не встиг компактний кросовер Kia Sonet 2020 вийти на індійський ринок, як виробник анонсував розширення географії продажів. В Індії кросовер стартував досить успішно і зайняв місце в трійці найпопулярніших кросоверів країни. Мабуть, це і підштовхнуло виробника розширити географію.

На інших ринках буде пропонуватися експортна версія кросовера, у якій будуть свої особливості. Кросовер Кіа Сонет злегка зміниться як зовні, так і внутрішньо.

Читайте також: Hyundai тестує новий бюджетний кросовер: шпигунські фото

Експортний варіант помітно підросте в розмірах. Його довжина складе 4120 мм проти 3995 мм в індійській версії. Розмір колісної бази залишиться колишнім – 2500 мм. На відміну від все тієї ж індійської модифікації, експортного варіанту вже в «базі» покладені 16-дюймові колісні диски.

Зміни в салоні Kia Sonet торкнулися мультимедійної системи, доступний тільки один варіант – з 8,0-дюймовим тачскріном. За доплату пропонують шість подушок безпеки, світлодіодну оптику, камеру заднього виду, клімат-контроль, круїз-контроль і можливість запуску двигуна дистанційно.

У рух новий Kia Sonet приводить 1,5-літровий атмосферний двигун, який видає 115 к.с. Мотор працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або варіатором.

Другим ринком, який має підкорити бюджетний кросовер Kia, стане Індонезія. Там за новинку будуть просити від 13 650 доларів США. Індонезійська ринок дуже привабливий для виробника тим, що на даний момент у Sonet там немає конкурентів.

Читайте також: Hyundai офіційно представила нову версію Hyundai Tucson 2021

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти