Інший Hyundai Tucson – новий кросовер повністю розсекретили

Автосалон в Гуанчжоу (Китай) зовсім скоро відкриє свої двері. Автовиробники почали звозити на виставку новинки і концепти, які мають намір представити публіці. У їх числі і компанія Hyundai, яка покаже на мотор-шоу оновлений варіант кросовера ix35, який є своєрідною альтернативою Hyundai Tucson.

На жаль, зберегти зовнішність новинки до прем’єри не вдалося. До речі, цей автомобіль і раніше потрапляв в об’єктиви поруч з іншими моделями компанії.

Фотошпигуни зробили знімки авто під час його підготовки до виставки. Причому машину показали не тільки з усіх боків, а й зсередини. Судячи з опублікованих фото, новий Hyundai ix35 отримав модернізовану радіаторну решітку, інші бампери, перероблені світлодіодні фари і задні ліхтарі з LED-елементами, які з’єднані спеціальної плашкою з написом бренду.

Салон кросовера практично не змінився. Найкардинальнішою відмінністю є мультимедійна система з можливістю підключення до мережі. Також виробник розширив список систем безпеки. У нього входить інтелектуальний круїз-контроль, камера кругового огляду і система запобігання зіткнень.

При цьому моторна гамма не змінилася. Компактний кросовер, як і раніше будуть пропонувати з 2,0-літровим «атмосферником» потужністю 160 к.с. і 1,4-літровим турбодвигуном на 140 к.с. Обидва агрегати працюють в парі з шестиступінчастою механікою або семиступінчастим “роботом”.

Читайте також: Renault випустить бюджетний семимісний кросовер за ціною Дастера

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти