Найкрутіші авто Дієго Марадони

Дієго Марадона, який так раптово помер, запам’ятався не тільки яскравими голами і епатажем, але і непоганим автопарком. У його гаражі стояли дуже круті і часом дивні автомобілі. Сайт Firstgear відібрав найцікавіші з них.

Porsche 924

Перше авто Марадони – Porsche 924, куплене в Аргентині в 1980 році. Купе добре збереглося і в 2010 було продано за півмільйона доларів.

Ferrari Testarossa

Переїхавши в італійський клуб «Наполі» в 1987 році, Дієго Марадона відразу вирішив купити Феррарі Тестаросса, причому в рідкому чорному кольорі. З чуток, чорних купе зробили тільки чотири – для Марадони, Майкла Джексона, Майкла Джордана і Сильвестра Сталлоне.

Ferrari F40

А ось Ferrari F40 аргентинцеві взагалі не сподобався і нічого, крім лайки, не викликав. Футболіст розкритикував подарований йому суперкар Феррарі за тісноту, шум і відсутність кондиціонера з магнітолою.

Ferrari F355

Кабріолетів Ferrari F355 Spider у Марадони було цілих два – чорний і червоний. У 90-х модель вважалася одним із самих практичних суперкарів.

Scania 113H

Повернувшись до Аргентини, Дієго марадона знявся в рекламі за кермом сідельного тягача Scania 113H. Вантажівка футболісту дуже сподобалася, він її купив і навіть їздив на ній на тренування.

Hunta Overcomer

Дієго Марадона навіть встиг потренувати «Динамо-Брест». У Білорусі він прокотився на всюдиході Hunta Overcomer виробництва МАЗ.

BMW M4

У гаражі Марадони були і гібрид BMW i8, і навіть Rolls-Royce Ghost. А влітку цього року його бачили в BMW M4 з поліцейськими проблисковими маячками і сиреною.

Читайте також: Toyota RAV4, стилізований під «американців», надійшов у продаж в Японії

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти