«Смертельний трюк» з Tesla і реактивним літаком: відео

Блогери реалізували незвичайний трюк: реактивний літак летів впритул до Tesla Model S, що рухався на максимальній швидкості в 245 км / год. Відеозапис події опубліковали в інстаграм-акаунті Fastboompro. Організатори називають трюк «смертельно небезпечним» і стверджують, що заради зйомки перекривали федеральний аеропорт.

Алішер Панк каже, що ідею такого трюку придумав «від нудьги, перебуваючи на ізоляції». Як уточнює Tjournal, основна небезпека крилася в синхронізації швидкостей літака Л-29 і електромобіля. Організатори побоювалися, що максимальна швидкість Tesla Model S виявиться занадто малою для літака, і він просто впаде на машину.

Додаткові складнощі створювала обмежена дистанція: на розгін і гальмування у Тесли було всього 2,5 кілометра асфальту.

Зйомки проводилися на злітно-посадковій смузі неназваного аеропорту, який вдалося закрити на півдня «завдяки зв’язкам в авіації». Назва аеропорту не розкривається: організатори відзначають, що серйозно порушили всі правила.

Фінансували зйомку самі організатори, які оплатили і роботу знімальної групи, і паливо для літака, та інші витрати. У заході взяли участь близько 30 осіб.

За даними видання, у всіх учасників проекту тепер можуть виникнути проблеми. Наприклад, у аеропорту можуть відкликати ліцензію, а пілота, який брав участь в зйомці, – позбавити прав.

Читайте також: На продаж виставили культовий автомобіль з Need for Speed

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти