Крузак відпочиває: німці створили екстремальний Дастер для бездоріжжя, відео

Німецьке ательє Prior Design представило новий проект комплексного тюнінга кросовера Dacia Duster, відомого під брендом Renault. Кросоверу захистили кузов, збільшили дорожній просвіт і забезпечили позашляховою гумою. Як уточнює Auto Motor und Sport, Дастер може отримати ще й 400-сильний мотор.

Проект спрямований на посилення підвіски за допомогою компонентів відомої компанії H & R, але поки тюнери подумують про збільшення кліренсу за рахунок «заліза» лише на 2 сантиметри. Додатково підняти кросовер над покриттям планується за рахунок значних коліс BFGoodrich, які сховаються в великих колісних арках.

Захист кузова буде включати в себе силовий передній бампер, підсилювачі порогів і гратчасті накладки на задню оптику. Крім того, на попередніх ескізах можна розгледіти і вбудований в салон каркас безпеки, і експедиційний багажник на даху. На ньому передбачається перевозити каністру для палива, ящик для речей і запасне колесо.

Що стосується доопрацювання силового агрегату, то поки конкретної інформації немає. У Prior Design хотіли б забезпечити Дастер мотором з віддачею 350-400 к.с., але чи будуть вони отримані з штатного двигуна, або мова йде про повну заміну, поки не уточнюється. А ось зафіксовані на зображеннях компоненти для тюнінгу з’являться в продажу на європейському ринку вже в наступному році.

Читайте також: На українському ринку з’явиться новий автомобільний бренд

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти