Названо 7 автомобілів, які практично не покриваються іржею

Автомобільні експерти склали список автомобілів, які менше за інших піддаються корозії, інформує Твоя МАШИНА.

Однією з найпопулярніших проблем серед автомобілістів є іржа кузова. Її бояться, чекають з побоюванням, з неї готуються боротися. Маленька корозія стрімко захоплює нові поверхні. Повністю побороти її може бути вкрай складно. Саме тому було б непогано з самого початку обзавестися таким автомобілем, який має міцний і надійний в даному відношенні кузов. Абсолютними рекордсменами за рівнем захищеності від корозії були і залишаються автомобілі з повною гальванічної обробкою.

У чому переваги гальванічного обробки кузова?

Термічна оцинковка кузова є найефективнішим, надійним і довготривалим способом захисту машини від іржі. Виконується ця процедура ще на стадії виробництва. Кузов майбутнього авто за допомогою спеціального верстата-робота повністю занурюється в спеціальний гальванічний розчин з високим вмістом цинку. Відразу після цього здійснюється оперативне нагрівання конструкції, а слідом запускається ще й процес електролізу. В результаті частки цинку щільно прикріплюються до поверхні металу, утворюючи товстий захисний шар, який прослужить вірою і правдою багато років.

При цьому важливо розуміти, що сама оцинковка також потребує захисту за допомогою лакофарбового покриття. Без нього агресивне середовище знищить захисний шар цинку на кузові автомобіля за лічені тижні або місяці. Таким чином, ЛКП і цинк на металі утворюють єдину захисну систему.

Які машини середнього класу можуть похвалитися відмінним кузовом?

Напевно, більшість автолюбителів цікавить питання про те, до яких автомобілів на ринку з середнього класу і доступного цінового сегмента слід придивитися, щоб отримати до себе в власність автомобіль з високоякісною гальванічною обробкою? На цей рахунок існує багато рейтингів, проте список абсолютних лідерів за якістю оцинковки кузова в середньому сегменті рік від року фактично не змінюється. Ось на що можна звернути увагу.

Renault Logan

Skoda Octavia

Nissan Qashqai

Honda Cr-V

Toyota Camry Xv40

Citroen C4 Picasso

Volkswagen Passat B8

Читайте також: Названо 7 автомобілів 90-х років, які до сих пір користуються величезним попитом

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти