Показали інтригуючий міський електрокар від нового мегаконцерну Stellantis

Мегаконцерн Stellantis виникне, як результат злиття компаній FCA і PSA. В результаті чого буде створений 4-й за величиною світовий автовиробник в світі за обсягом продажів. Новий автогігант випустить безліч нових моделей.

Незалежний дизайнер створив рендерні зображення, на який уявиви, як буде виглядати бюджетний електромобіль від мегаконцерну. Адже витрати на розробку і виробництво електричних автомобілів продовжують падати, цілком можливо, що Stellantis буде прагнути виробляти доступний електромобіль A-сегмента.

EV був представлений в п’яти різних формах як п’ять окремих моделей, які можуть продаватися марками Peugeot, Citroen, Opel, DS і Fiat. Хоча автомобілі будуть мати однакову основу, відрізнятися один від одного вони можуть унікальним стилем.

Загалом невеликий міський автомобіль, спроектований Христовим, має округлу форму з короткими переднім і заднім обвісами і зігнутою лінією даху. Передня частина варіанту Peugeot, зображена в золоті, включає фірмову решітку французького автовиробника, а також гострі фари і U-подібну вторинну решітку.

Незважаючи на те, що він заснований на тій же платформі і розділяє більшість панелей кузова, версія Fiat має зовсім інший вигляд завдяки фарам в стилі 500, унікальній решітці радіатора і виготовленим на замовлення колесам, в той час як Opel виділяється своїми подовженими С-подібними світлодіодними фарами.

Читайте також: Названо найкращі американські пікапи за всю історію – вони вражають міццю і швидкістю розгону

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти