Представили розкішний автодім на базі Mercedes-Benz Sprinter: фото

Компанія Benchmark Vehicles, яка спеціалізується на випуску автобудинків, представила свій новий проект Leithaus, створений на базі Mercedes-Benz Sprinter 2019 року випуску.

Відзначається, що автодім Leithaus був розроблений фахівцями Benchmark Vehicles спеціально для замовника, який вирішив переключитися на подорожі всередині країни в умовах коронавіруса.

Серед його умов до автомобіля значилися «всепогодність» і «місткість»: так, представлений автодім може розмістити до 4 осіб.

Побудований на базі Mercedes-Benz Sprinter автодім має повноцінну кухню з плитою, холодильник, раковину для миття посуду і зовнішній душ. Також кемпер оснастили декількома спальними місцями і безліччю ящиків для зберігання дрібниць.

У задній частині машини знаходиться двоспальне ліжко, ще одне місце для сну розташоване під відкидним дахом-наметом. Крім того, пасажирське місце в салоні також трансформується в місце для відпочинку.

Проект Leithaus має додатковий генератор і сонячні панелі, які забезпечують автодім електрикою. Також кемпер може похвалитися додатковим захистом бамперів, кронштейнами для перевезення спортінвентарю і обігрівачем.

Загальна вартість автобудинки з усіма переробками становить 275 тис. доларів.

Читайте також: Названо найкращі сімейні авто: відрізняються надійністю і простотою обслуговування

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти