На українських дорогах вперше помітили новий позашляховик Майбах: відео

Поки в Києві одні товпляться біля головної ялинки країни, інші вже працюють і роблять собі новорічні подарунки. В даному випадку мова йде про новий і один з найбільш розкішних позашляховиків в світі Mercedes-Maybach GLS.

Цей кросовер ТопЖир вже включив в список найдорожчих авто в Україні за 2020 рік, але тоді вони писали про завезені, а не куплені екземпляри. На даному ж відео можна помітити, що автомобіль вже зареєстрований і отримав київську прописку. Більш того, по цифровому поєднанню на номерах можна здогадатися, хто став одним з перших (або першим?) власником люксового Mercedes-Maybach GLS в Україні.

Як нам відомо, номери з комбінацією «7733» є улюбленими у цінителя ексклюзивних машин Ігоря Воронова, співвласника мережі фітнес-клубів Sport Life, ресторанів «Царське село» і «Фелліні», кінотеатру «Україна» і страхової компанії «UNIQA». Крім того, Ігор Воронов вважається власником найбільшої колекції скульптур і живопису в Східній Європі.

Що стосується Мерседес Майбах GLS, його ціна в Україні варіюється в межах 300-400 тисяч доларів, але верхня планка вартості залежить від побажань клієнта.

Як свідчать характеристики Mercedes-Maybach GLS 600, незважаючи на цифрове позначення (і як вже прийнято останнім часом), оснащується не 6-літровим мотором, а двигуном на 4 літри з подвійним турбонаддувом потужністю 558 к.с. який забезпечує розгін від 0 до 100 км на годину за 4,9 секунди!

Чим Майбах ГЛЗ відрізняється від звичайного GLS? По-перше, це Майбах, по-друге, зовні це теж видно. По-третє, всередині там купа всякого обладнання (включаючи розпилювач парфумів та ін.), Яке просто не доступно для «звичайного» Mercedes-Benz GLS. Інтер’єр, обшивка, тачскрін, пневмопідвіска зі сканером дороги і багато іншого.

Читайте також: Названо головні очікувані автомобільні новинки 2021 року

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Лучшие автомобили Украины 🇺🇦 (@luxcar_of_ua)

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти