Господар Mercedes-AMG C 63 S знищив спорткар, поки намагався пустити дим шинами: відео

Господар купе Mercedes-AMG C63 S з Сіднея спробував виконати бернаут (розігрів шин методом інтенсивної пробуксовки) прямо на жвавій вулиці. Замість цього спорткар охопив вогонь, який мало не перекинувся на автомобілі, які стояли поруч. Водій вже отримав повістку в суд.

Інформацією про інцидент поділилася поліція Нового Південного Уельсу на своїй сторінці в Facebook. 17 січня господар спробував покрасуватися перед натовпом, прокрутивши задні колеса свого Mercedes-AMG. Під час цього, імовірно, трансмісія купе перегрілася, і ліва частина машини загорілася.

Водій і пасажир уникли травм, і ніхто з очевидців інциденту не постраждав. Але вогонь поширився на проїжджу частину, через що довелося викликати пожежників. Незважаючи на їхні зусилля, дороге спорткупе врятувати не вдалося.

Коли поліція звернулася до власника машини, той повідомив, що спорткар загорівся під час руху по дорозі. Але після розслідування в руки поліцейських потрапили два відеоролика з доказами провини водія. 19 січня йому вручили повістку в місцевий суд, який відбудеться 11 березня.

В Австралії купе з чотирилітровим V8 продається тільки в 510-сильній модифікації S.

Читайте також: Як поводиться український всюдихід в умовах американського міста: відео

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти