Назвали топ-5 «безсмертних» машин, які довго прослужать власникам

Іноді виробники випускають настільки надійні моделі, що їх можна назвати буквально безсмертними. «Твоя МАШИНА» передає ТОП-5 таких автомобілів.

Toyota Land Cruiser 80

Культовий автомобіль зі стильним суворим дизайном. Машина обладнана надійним 6-циліндровим 4,2-літровим дизелем 1HZ потужністю 132 к.с. Авто не потребує ремонту навіть проїхавши 500-600 тис. Км. Також машина порадує повним приводом.

Toyota Mark II

Машина з 2,5-літровим мотором 1GZGTI потужністю 280 к.с. В моторі використовується чавунний блок, він відрізняється надійністю і великим тюнінг-потенціалом. Машина обходиться без ремонту навіть при пробігу в 400-500 тис. Км. Окремої уваги гідне оснащення автомобіля.

Mercedes-Benz W124

Автомобіль німецького виробництва відомий кожному. Був також випадок з одним таксистом, який проїхав на цій машині більше 1 млн км без ремонту. Але у моделі є і мінуси – надійністю не славиться кузов.

BMW 525 E34

Модель надійшла в продаж в 1987 році і справила хороше враження численними інноваційними рішеннями. Машину хвалили за підвіску і відмінне освітлення. Створена в наші дні подушка безпеки максимально рятує водія і пасажирів. Під капотом встановлений агрегат М50, яка не потребує ремонту 400-600 тис. Км.

Audi 100

В першу чергу автомобіль виділяється високим аеродинамічним коефіцієнтом опору в 0,30 пунктів. Машина має розкішною обробкою салону і багажником об’ємом 570 літрів. Повний привід Quattro до сих пір не поступається в надійності більш сучасними технологіями. З 1985 році проводилися моделі з оцинкованим кузовом і можливістю блокування міжосьового і міжколісного диференціалів натисканням кнопки.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти