Назвали топ-5 автомобілів, які розорять будь-якого власника

Експерти назвали марки, автомобілів яких навіть в новому вигляді дорогі в обслуговуванні, передає «Твоя МАШИНА» .

BMW

Німецькі моделі одні з найбільш надійних, але обслуговування обходиться досить дорого. За 10 років власники таких машин віддають автосервісам близько 18 000 доларів. Найдорожче коштує заміна ГРМ і демпферного шківа колінвала.

Mercedes-Benz

В середньому за 10 років обслуговування машини цього бренду обходиться в 13 000 доларів, тобто щороку власники витрачають приблизно 1 000 доларів. Найдорожчою послугою стає заміна ГРМ, впускного колектора разом з колектором і гальмівної рідини. Також в копієчку влітає заміна гальмівних колодок і зміна салонних фільтрів.

Cadillac

Технічне обслуговування та утримання машин обходиться в 12 500 доларів за 10 років. Найбільше грошей іде на заміну гальмівних колодок, а також часту заміну свічок і гальмівної рідини.

Volvo

За 10 років володіння автомобілем доводиться віддавати близько 12 000 доларів. Найчастіші проблеми пов’язані зі свічками, гальмівними колодками і гальмівною рідиною.

Audi

Незважаючи на чималу вартість утримання, машини цієї марки популярні в Україні. В середньому за 10 років власники платять більше 12 000 доларів. Перше ТО коштує найменше, потім вартість обслуговування зростає.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти