Назвали топ-10 гірших машин в історії автомобілебудування: стали справжнім провалом

Деякі сміливі проекти не викликають схвалення у автолюбителів. Про такі невдалі моделі розповість «Твоя МАШИНА» .

Vauxhall Vectra 1995 року

Модель стала одним з найгірших британських авто за всю історію. Машина вкрай складно і незручно управлялася.

Citroen C3 Pluriel 2003 року

Дешева збірка, жахливі динамічні характеристики і високі витрати на обслуговування змусили зняти цю модель з виробництва в 2010 році.

REVAi / G-WizVia 2001 року

Цей мікро-електромобіль не отримав можливості пересуватися по шосе, так як відсутність посиленого шасі робило машину небезпечною. Також свою лепту внесли маленькі потужність і вага.

Lancia Dedra 1993 року

В Італії машина знайшла своїх покупців, але не в інших країнах. Конкурувати з іншими моделями не дозволяв занадто простий дизайн машини.

Nissan Micra C + C 2005 року

Навіть видатні характеристики не змогли забезпечити моделі високий попит. Справа в тому, що дах машини при опусканні в багажник зменшував місце для зберігання майже вдвічі. Також багатьом не подобався пластиковий інтер’єр.

Ford Pinto

В результаті поспішної фази виробництва Ford Pinto придбав погану репутацію в суспільстві через кілька років після свого дебюту. Численні випадки несправних паливних систем виникали всюди, з достатньою кількістю аварій.

Maserati Merak 1972 року

Автомобіль виглядав дуже естетично, але покупців не залучав двигун V6 на 190 к.с. Також в машині були встановлені гідропневматичні системи Citroën, які в багатьох моделях вийшли з ладу.

Lamborghini Urraco 1973 року

Автомобілі показували надто погану продуктивність і ненадійність. За 6 років було продано менше 800 машин, тому модель зняли з виробництва.

Cizeta-Moroder V16T 1991 року

Вражали не тільки потужність і оснащення машини, але і ціна в 650 000 доларів. Через вартість дозволити собі цей автомобіль змогли тільки 12 покупців за 4 роки.

Panther 6 1977 року

Модель має шестиколісну конфігурацію, запозичену у гоночного автомобіля Tyrrell P34. Автомобіль був оснащений знімним жорстким дахом і складним м’яким верхом, телефоном, автоматичним вогнегасником, електричними сидіннями і склопідйомниками, кондиціонером і телевізором, встановленим на приладовій панелі. Модель не знайшла відгуку у ентузіастів, і на сьогоднішній день було продано всього два автомобіля.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти