Назвали топ-5 якісних японських автомобілів, невбиваних на дорогах

Дороги в нашій країні суворі, але якісним японським автомобілям вони не страшні. Про кращі моделі розповість «Твоя МАШИНА» .

1. Land Cruiser Prado 120

Пробіг цієї моделі може досягати неймовірних значень. Справа в тому, що конструкція двигуна і коробки передач влаштована таким чином, що навіть при критичних навантаженнях знос внутрішніх деталей практично відсутній. Також були ретельно зроблені міст, підвіска і кузов, тому можна бути впевненим в їх надійності.

2. Mitsubishi Lancer

Кожен водій відзначає надійність цього автомобіля. На вторинному ринку можна побачити багато примірників з великим пробігом, але при цьому в хорошому стані. Кращою версією моделі став Mitsubishi Lancer Evolution 2008 року випуску.

3. Nissan Frontier

Машина зарекомендувала себе як одна з найміцніших машин. Автомобіль може витягнути інший позашляховик з яру, відбуксирувати середніх розмірів вантажівка до автосервісу або взяти на себе значну вагу вантажу в кузов.

4. Toyota Camry

Кузов буде в чудовому стані протягом довгих років, як і інші деталі автомобіля. 500 000 км пробігу даються машині легко, причому за цей час не виникне ніяких проблем.

5. Suzuki Grand Vitara

Крім хороших технічних характеристик, машина має високі показники безпеки. Єдині витрати, які потрібні на утримання машини, це заміна расходников.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти