Водіям назвали 10 явних ознак того, що автомобіль пора міняти

Рано чи пізно настає момент, коли автомобіль стає занадто зношеним, і його треба змінити. Про основні ознаки необхідності купити новий транспортний засіб розповість «Твоя МАШИНА» .

Коли вартість ремонту або обслуговування наближається до ціни самого автомобіля

З віком авто витрати збільшуються. Тому може прийти час, коли лагодити машину стане дорожче, ніж купити нову.

Подивіться на майбутні постгарантійне витрати

Треба проаналізувати, чи надовго вистачить капітального ремонту машини. Може, простіше купити нову, ніж постійно міняти витратні матеріали у старій. Чим ближче приблизна дата наступного походу в автосервіс, тим більше треба задуматися про покупку нової машини.

Як щодо безпеки?

Нові машини оснащені всілякими системами безпеки, яких немає у старих моделей. Можливо, варто купити автомобіль новіше хоча б для того, щоб відчувати себе в безпеці на дорозі.

Коли машина починає нестримно «є» бензин, проблема може бути невиліковно

Чим машина старше, тим більше палива вона споживає. Якщо витрати на бензин стали занадто великі, то можна купити нову машину, наприклад, більш економічну або навіть гібрид.

Дізнайтеся, скільки коштує ваша машина

Для оцінки вартості автомобіля можна використовувати інструменти, доступні на торгових інтернет-майданчиках. Якщо ремонт складе приблизно половину від отриманої вартості, то прийшов час купити нову машину.

Прикиньте, скільки буде коштувати така машина

Швидше за все, вже є якісь уявлення про нову машину. Для покупки можна використовувати частину грошей від продажу старого автомобіля. Треба визначити, чи буде це протягом наступних 36-60 місяців більше або менше очікуваних річних витрат на ремонт поточного автомобіля.

Фактор вартості страховки

Слід розрахувати різницю в щорічних витратах на страхування старого автомобіля в порівнянні з новим. Уже зваживши всі плюси і мінуси можна зробити точний висновок, чи буде вигідною купівля нового авто.

Зверніть увагу на знижки і заохочення

Знижки потрібні для залучення клієнтів, тому немає причин нехтувати ними. Хоча якщо стара машина все ще в доброму стані, то не варто сліпо йти за вигідними пропозиціями.

Зміни в способі життя можуть підказати, що настав час змін

Поповнення в родині або збільшення часу, що проводиться в дорозі, можуть стати вагомою причиною купити автомобіль, який буде відповідати новим умовам.

Коли стара машина просто набридла

Машину можна змінити навіть якщо на те немає вагомих причин. Можливо, вона просто набридла. Тоді не варто мучити себе поїздками на старому автомобілі, а дати волю бажанням і можливостям.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти