Назвали 6 надійних кросоверів з пробігом: довго служать і не підводять

Автоексперти склали Топ-6 кросоверів віком до 15 років і з пробігом не більше 200000 км. Також до рейтингу не потрапили моделі з не дуже ліквідними турбомоторами, варіаторами і «роботами».

На шостому місці розташувався Lifan X60, який може похвалитися просторим салоном і різноманітними комплектаціями, але з мінусів варто відзначити періодичне під’їдання масла 1,8-літрового двигуна, слабку звукоізоляцію і схильність до корозії.

П’яте місце дісталося Nissan Qashqai першого покоління, які оснащені надійним бензиновим мотором об’ємом 1.6 л., потужністю 114 кінських сил, МКПП і повним приводом.

Четверта позиція за Great Wall Hover H3, до головних мінусів якого можна віднести низьку якість збірки.

На третій позиції красується Renault Duster – надійний і невибагливий автомобіль, найнадійнішою агрегатної парою якого вважається 102-сильний мотор 1.6 і механічна коробка передач.

Друге місце заслужено отримує Chevrolet Captiva. Практичний сімейний паркетник, з невибагливими моторами і надійною АКПП.

Перше місце зайняв Suzuki Grand Vitara третього покоління, у якого 2,0-літровий 140-сильний «атмосферник» в парі з «механікою» або «автоматом» не принесуть ніяких проблем.

Джерело avtonovostidnya
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти