Водіям розповіли, як включення автомобільної печі може допомогти машині в спекотну погоду

Мало хто погодиться з твердженням, що включення печі в автомобілі сприятливо вплине на стан авто в жарку погоду. Крім того, що в салоні стане більш душно, це викличе необхідність у відкритті вікон. Але існує ситуація, при якій водій змушений це зробити, оскільки в іншому випадку можуть виникнути серйозні проблеми зі станом машини.

Застосування салонного отеплювача може сприятливо позначитися на стані силового агрегату транспортного засобу. За довгі роки використання, автомобілі знаходяться вже не в кращому стані, а особливим чином це відноситься до системи охолодження. Жаркі умови можуть спричинити закипання охолоджуючої рідини в бачку, в першу чергу через дуже високу температуру повітря в підкапотному просторі.

Саме включення печі може “допомогти” системі охолодження. Рекомендується робити цей крок кожен раз, коли показник термометра піднімається до позначки в 28-30 градусів за Цельсієм. Але важливо пам’ятати, що пічка не може бути повноцінною альтернативою термостату або вентилятору системи охолодження.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти