Назвали кращі автомобілі для українських доріг: топ моделей

Автомобільними експертами був опублікований список машин з різних моделей і сегментів, які найкраще підходять для пересування по українським дорогам.

Renault Logan – це бюджетний седан, який користується величезною популярністю в Україні за 295 000 гривен, який відрізняється високою надійністю.

Конструкція Skoda Octavia як не можна краще підходить для поганих доріг. А оснащення порадує своїм рівнем і варіативністю. Вартість автомобіля від 571 000 гривен.

Один з лідерів сегмента кросоверів – це Toyota RAV4, який дуже “до душі” нашим покупцям. За базову комплектацію доведеться віддати 697 000 грн.

Наступним за обсягами продажів йде корейський кросовер Kia Sportage, ціна на який стартує від 530 000 гривен.

Якщо потрібен більш доступний кросовер, то можна звернути увагу на Renault Duster, прайс на який починається з позначки 371 000 гривен. При цьому за окрему плату можна замовити повний привід.

У сегменті позашляховиків для українських міст одним із кращих варіантів буде Suzuki Jimny від 610 000 гривен з повним приводом і цікавим дизайном.

Також якщо потрібен позашляховик з просторим салоном, якісною обробкою і великим багажником то вам підійде Toyota Land Cruiser Prado. Тільки ціна на цей автомобіль починається від 1 276 000 гривен.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти