Експерти назвали найбільш якісні китайські авто: дешеві і надійні

Експерти склали рейтинг автомобілів. Аналізувалося кількість скарг, що виникли в перші три місяці і перші три роки експлуатації, передає «Твоя МАШИНА» .

В середньому на автомобілі масового виробництва надходить 209 скарг на кожні 100 примірників (209 PP100). Це на 7 PP100 менше, ніж у люксових моделей. Зате популярні машини показали кращі результати в плані інформаційно-розважальних систем, функцій / елементів управління і дисплеїв, але підкачали щодо екстер’єру. Примітно, що в США за останні 5 років картина протилежна – менше скарг надходить на представників люксових брендів.

До слова, китайські моделі покращують свої показники. Щороку зростання становить близько 10% за статистикою скарг. Найбільше проблем доставляють роз’єми живлення і USB-порти, неприємний запах у салоні і погана звукоізоляція. У попередні роки найчастіше скарги надходили на неприємний запах у салоні.

На подив, в рейтингу кращі моделей китайських виробників відсутні Great Wall і FAW і їх суббренди. FAW згадується тільки в списку спільних підприємств в союзі з Toyota.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти