Назвали топ-5 найпроблемніших вживаних кросоверів

Експерти назвали моделі, які складніше продати в старому вигляді. Це може бути викликано як економічними причинами, так і погіршенням технічним станом, передає «Твоя МАШИНА» .

Mercedes-Benz М-Class

Преміальні потужні кросовери продати завжди складніше, адже далеко не кожен готовий так витратитися на вторинному ринку. За екземпляри цієї моделі з пробігом менше 100 000 км доведеться віддати більше 20 000 євро. До слова, у моделі ще і часто спостерігаються проблеми з двигуном.

Volkswagen Tiguan

Тут проблеми з продажем виходять з-за двигуна 1.4 TSI в поєднанні з МКПП. Якщо ж говорити про моделі в цілому, то машина зарекомендувала себе добре. Автомобіль користувався великим попитом, звідси і великий асортимент різних комплектацій на вторинному ринку. Але найкращий варіант – це Tiguan з 2,0-літровим двигуном з класичною коробкою.

Nissan Terrano

Насправді, це дуже непогана машина. Проблема в тому, що модель технічно майже ідентична Dacia / Renault Duster, тільки старше. Тому кросовер менш комфортний і має не таке хороше оснащення, при цьому ціна вище.

Nissan Qashqai

Машина дешевшає через коробки варіатора після пробігу 50 000 – 80 000 км. Агрегат має дуже погану репутацію через часті поломок і дорогого ремонту. Тому набагато легше продати ту ж модель, але з «механікою», хоча такі екземпляри коштують дорожче.

Peugeot 4007

Є три майже однакові моделі: Mitsubishi Outlander, Peugeot 4007 і Citroen C-Crosser. Японці добре продаються завдяки розкрученому бренду. Але і французькі машини нічим не поступаються конкуренту, однак попит на них набагато нижче.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти