Названі кращі автомобілі для новачків: максимально надійні і безпечні

Портал hotcars розповів про автомобілі, які не ламаються кожні п’ять хвилин і можуть безпечно супроводити вас по пересіченій місцевості в дивовижну літню подорож.

Топ-6 найкращих автомобілів для новачків:

Chevy Equinox

Chevy Equinox – ідеальний автомобіль американського виробництва для водіїв-новачків. Він отримав хороші оцінки за всіма параметрами під час тестування IIHS (Страхового інституту безпеки дорожнього руху). Цей позашляховик також має додаткові функції допомоги при водінні, щоб зробити його ще більш безпечним. Старі моделі можна знайти менш ніж за 20 000 доларів в різних онлайн-дилерських центрах.

Ford Fiesta

Fiesta є великою цінністю для водіїв завдяки маневреності, економії палива і комфортабельності водіння. Невеликі розміри роблять її ідеальним першим автомобілем для молодих водіїв. При такому невеликому розмірі легко знайти місце для паркування. У цього автомобіля не так багато різного оснащення, а значить, він відносно дешевий. При цьому він ідеально підходить для тих, хто хоче освоїти основи водіння, не відволікаючись на складні інформаційно-розважальні системи.

Subaru Outback

Недосвідченим водіям потрібна машина, яка пробачає їх помилки, тому Subaru Outback є відмінним варіантом. Він поставляється з повним приводом, завдяки чому зможе підкорити практично будь-яку місцевість. Ці автомобілі можна придбати менш ніж за 10 000 доларів, а надійна трансмісія витримує пробіг до 300 000 км. Хоча Subaru Outback може бути не найпривабливішим вибором, але зате в ньому достатньо місця для пасажирів і вантажу. Він ідеально підходить для водіїв з сім’ями, які шукають першу машину.

Toyota Tacoma

Toyota Tacoma виробляється в США з 1991 року і є основним продуктом на американських дорогах. Завдяки великому віку лінійки Tacoma, можна знайти модель, яка відповідає вашому бюджету. Старі Tacoma продаються за ціною всього від 5000 доларів. Водії можуть розраховувати на безпроблемну експлуатацію до 322 000 км. Цей пікап дуже надійний і ідеально підходить для тих, хто хоче запам’ятати свій перший автомобіль.

Jeep Wrangler

Як і Subaru Outback, Jeep Wrangler – ідеальний перший автомобіль для водіїв, які ще не впевнені в собі на дорозі, в тому числі завдяки високому дорожньому просвіту. Wrangler – це символ американської автомобільної промисловості і ця позачасова класика як і раніше користується успіхом. Jeep Wrangler середини 2000-х років можна знайти за ціною менше 10 000 доларів, а старі моделі 2010-х років можна купити менш ніж за 15 000 доларів. З огляду на його надійність і приємну їзду, Wrangler – відмінний дешевий варіант для початківців водіїв з почуттям пригод.

Tesla Model 3

Цей автомобіль «трохи» дорожче, ніж більшість, але Tesla Model 3 каліфорнійського виробництва – ідеальний перший автомобіль. Завдяки безлічі функцій безпеки Model 3 є одним з кращих автомобілів для початківців. Він допомагає виправити багато типових помилок водіння, в яких можуть бути винні недосвідчені водії, а також ідеально підходить для молодих людей. В Model 3 також безліч гаджетів і функцій. Однак, стартова ціна в 34 190 доларів не всім по кишені.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти