Назвали топ-25 найнадійніших автобрендів цього року

Експерти британського видання «What Car?» поділилися результатами дослідження, в ході якого були визначені 25 найбільш надійних автобрендів цього року.

В даний рейтинг експерти включили автомобільні марки з високим рівнем надійності, наприклад, моделі з мінімальною кількістю зафіксованих неполадок з 2021-го, причому їх вік не перевищував 5 років.

Почнемо від менш надійних авто, яким можна повністю довіряти: спочатку відзначимо автомобілі брендів Fiat і Land Rover з показником надійності в 82% і 82,5% відповідно. Nissan і Ford відзначилися показником в 86,2%, а модельний ряд Alfa Romeo розташувався на 21-й позиції з результатом в 86,5%.

Потім експерти відзначили Porsche з результатом 89,4. Відразу чотири автобренда показали той же рівень надійності – 89,6%.

В межах 10% від ідеалу розташувалися такі марки: Jaguar, Volkswagen, Volvo, Audi, SEAT, Renault, Honda, BMW, Skoda, Citroen, KIA, Mazda і Mitsubishi. Кожен з цих брендів отримав рівень надійності в межах від 90,1% до 96,9%.

Так, рейтинг лідерів починається з марок Toyota і Mini – обидві отримали результат в 97%. Потім йдуть Suzuki і Hyundai з рівнем надійності 97,1%. Ну а найнадійнішими в цьому році були визнані автомобілі марок Dacia і Lexus з результатом в 98,7%.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти