Топ-7 незвичайних позашляховиків, про які багато хто не знав

Bentley Dominator

Даний Bentley малоймовірно можна побачити на дорогах загального користування. Пов’язано це з тим, що він був розроблений за спецзамовленням Хассанала Болкіаха, султана Брунею.

Lamborghini Cheetah

Коли в 70-х роках Сполучені штати повідомили про конкурс на розробку армійського всюдихода, компанія Lamborghini включилася в гонку. Однак, проект вийшов невдалим і Lamborghini програла цей конкурс, але все ж змогла довести справу до кінця.

Lamborghini LM003 Borneo

Спочатку індекс LM003 дістався прототипу LM002 з дизельним турбомотором, а незвичайний стиль позашляховика в якійсь мірі пояснює співпрацю з фірмою SZ Design, яка має зв’язок з Zagato.

Shelby Dakota

Автори цієї моделі витягли з-під капота Dodge Ram продуктивний 5,2-літровий V8 і спробували розташувати його в конструкції більш компактного Dakota. Тираж автомобіля обмежили лише 1500 одиницями.

Aston Martin Lagonda Concept

Ця модель є гібридом седана і SUV, який був представлений в 2009 році. З його допомогою в компанії планували розширити ринки присутності британської марки.

Maserati Kubang GT Wagon

Італійці збиралися налагодити випуск серійного SUV разом з німцями, проте в підсумку проект згорнули.

Toyota Harrier Zagato

Його виробництвом Toyota вирішила відзначити піввіковий ювілей з часу створення підрозділу Toyopet. Всього в 2006 році було зібрано 250 подібних авто.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти