Назвали топ-6 найпотужніших автомобілів світу: справжні “звірі”

Експерти склали рейтинг автомобілів, які мають під капотом близько 2000 кінських сил.

Rimac C_Two

Електричний гіперкар хорватського виробництва може похвалитися потужністю в 1914 кінських сил і максимальною швидкістю 410 км/год. До першої “сотні” він розганяється за 1,94 секунди.

Lotus Evija

Ще один електричний суперкар, який отримав від розробників 2000 кінських сил. До першої сотні автомобіль розганяється за три секунди, а максимальна швидкість складає 320 км/год.

Land Cruiser Speed ​​від Toyota MTS

Розробники оснастили оновлений Land Cruiser Speed ​​5,7-літровим мотором V8, потужністю 2000 кінських сил. Максимальна швидкість становить 370 км/год.

Aspark Owl

Силова установка цього “монстра” складається з чотирьох електродвигунів на постійних магнітах і 800-вольтової батареї на 64 кВт/год. До першої сотні гіперкар розганяється за 1,69 секунди, а максимальна швидкість складає 400 км/год.

Mitsubishi Evolution від Extreme Tuners

Седан, який створювали для ралі і заметів, отримав 1,8-літровий двигун з турбіною Garret GTX 55, завдяки чому потужність автомобіля становить 2040 кінських сил.

Nissan GT-R від Extreme Turbo Systems

Найпотужніший автомобіль в світі, силова установка якого видає 3500 кінських сил. Комплект Extreme Turbo Systems дозволяє йому розганятися до 400 км/год.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти