Назвали кращі мікроавтобуси для сім’ї: на що звернути увагу

Мікроавтобуси виручать в ситуаціях, коли потрібно перевезти багато речей або людей. Експерти назвали моделі, на які варто звернути увагу, передає «Твоя МАШИНА» .

Citroen SpaceTourer

Восьмимісний просторий салон, три ряди пасажирських крісел і зрушуються бічні двері створюють максимальний комфорт. Рухає машиною 2,0-літровий турбодизель на 150 к.с. У базовій комплектації машина оснащена протитуманними і галогеновими фарами, задніми дзеркалами з можливістю автоматичного регулювання та обігрівом, температурним датчиком, електричними склопідйомниками. Салон обладнаний двозонним клімат-контролем, круїз-контролем і ступінчастим підігрівом сидінь.

Ford Tourneo Custom

Модель побудована на основі комерційного вантажівки Transit Custom і оснащена 2,2-літровим дизельним мотором на 125 к.с. У базовій версії машина має підйомну двері, зсувні дверки з боків, противотуманки, відрегульовану по вильоту і висоті рульову колонку, що настроюється передпускових опалення, кондиціонування повітря, мультимедійну систему з функціональними клавішами на кермі, автономний обігрівач салону. Також є підігрів лобового скла, бічних дзеркал і передніх крісел. Паливний бак вміщує 60 літрів, а на 100 км витрачається всього 8,1 л.

Peugeot Boxer Tourist

Автомобіль вміщує 9-16 осіб, також може перевозити велику кількість вантажу. Модель володіє великим ресурсом мотора і автономними системами опалення та кондиціонування. Також варто відзначити відмінну захист кузова від корозії. Покупців приверне також доступна ціна, невибагливість в обслуговуванні і економічна витрата палива.

Volkswagen Transporter Kombi H2

Машина отримала перероблену систему освітлення, змінену радіаторну решітку, передній і задній бампери, оновлені крила з повторювачами повороту і злегка збільшене заднє скло. Крісла можна регулювати в 12 можливих напрямках. Коробка передач механічна або роботизована, привід – передній або повний. Сидіння розміщені в два ряди, проте можна скористатися додатковою опцією і зробити третій ряд.

Volkswagen Crafter

За доступною ціною покупець отримає потужні многоресурсние двигуни, економічність в використанні, сучасний рестайлінг. Також модель оснащена двозонним клімат-контролем і комфортними м’якими кріслами, прогресивною системою безпеки, різноманітними датчиками регулювання і контролю поведінки машини на трасі. Автомобіль добре підійде для сім’ї або компанії, а також для транспортування великих вантажів (до 3,5 тонн).

Fiat Scudo

На експлуатацію машини піде дуже мало грошей. Так, на 100 км шляху потрібно всього 7,2 л палива. Крім того, велика увага приділена системі безпеки. Паркуватися допоможуть спеціальні датчики, які сигналізують при небезпечному зближенні з будь-яким об’єктом під час заднього ходу. Таким чином, цей автобус може стати гідним сімейним або комерційним транспортом.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти