Показали найпафосніші автомобілі в гаражах Скелі Джонсона і Арнольда Шварценеггера

Якщо для одних придбання автомобіля – це серйозний вибір, то заможні люди можуть дозволити собі зібрати цілий автопарк. «Твоя МАШИНА» розповість про найяскравіші моделях Арні і Скелі.

Скала: Ford GT

Багато років Дуейн Джонсон є офіційним представником американської автомобільної марки Ford. На даний момент у нього є близько 10 машин бренду, а найцікавішою моделлю став Ford GT з 3,5-літровим V6 агрегатом. Тираж автомобіля становить всього 1000 примірників.

Арні: Hummer H2

У Арнольда Шварценеггера є безліч різноманітних автомобілів. Часто актора помічають на позашляховиках, так як в гаражі знаменитості стоять відразу кілька Hummer H2. У одній з машин ДВС замінили на водневу силову установку.

Скала: Rolls Royce Wraith

Саме на цій машині найчастіше їздить Скала. Модель являє собою тюнінгований розкішний Rolls Royce Wraith з двигуном V12. Автомобіль в кращій комплектації оснащений дверцятами і безліччю фірмових прикрас від виробника.

Арні: Hummer H1 Slant Back

Знову специфічний колишній армійський автомобіль. Причому їздить машині не на бензині, а на біопаливі. Машину можна заправляти навіть рослинним маслом.

Скала: Ferrari LaFerrari

Це подарунок від компанії Ferrari за ділове співробітництво в галузі реклами. Коштує така машина 1,4 млн доларів. Під капотом встановлений 6,3-літровий V12 двигун, який розганяє автомобіль до 349 км / ч.

Арні: Bentley Continental GTC

Є у Шварценеггера і розкішні спортивні моделі. Серед них можна виділити модернізований Bentley Continental GTC. Фахівці так постаралися над машиною, що від оригіналу залишився лише дизайн кузова.

Скала: Lamborghini Huracan

Автомобіль обладнаний 5,2-літровим двигуном V10 і має неймовірні характеристиками. Однак використовується машина нечасто.

Арні: Porsche 911 Turbo

Крім армійських позашляховиків зірка має і класичні автомобілі. Найяскравіший екземпляр колекції – це Porsche 911 Turbo з 3,7-літровим двигуном.

Скала: Pagani Huayra

Незважаючи на низьку стелю автомобіля, Скала вибрав колекційний Huayra. До слова, машина є однією з найдорожчих: 2,6 млн доларів за екземпляр.

Арні: M47 Patton

У Арні є навіть власний танк. Колекційний M47 Patton символізує любов актора до військових машин. Хоча бойова начинка з танка по закону була виволік механіками.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти