На чому їздять поліцейські різних країн: 10 автомобілів правоохоронців

Мало хто знає, що поліцейські автомобілі теж можуть бути крутими і дорогими. «Твоя МАШИНА» розповість про найцікавіші примірники.

10. Lexus IS-F

Модель представлена ​​в 2007 році як флагман з високими динамічними характеристиками. Автомобіль привернув увагу уряду Великобританії і став поліцейською машиною в Хамберсайда. Під капотом знаходиться 5,0-літровий V8 потужністю 416 к.с. і 503 Нм, який дозволяє розігнатися до 271 км / ч.

9. Ford Ranger Raptor

Модель дебютувала в 2019 році. Вона оснащена 2,2-літровим дизельним EcoBlue Biturbo на 210 к.с., до якого йде 10-ступінчаста АКПП. Перш ніж служити поліції Уельсу, автомобіль пережив ряд модифікацій і оновлень, виконаних Відділом підготовки спеціальних транспортних засобів Ford в Ессексі.

8. Lamborghini Gallardo

У 2009 році ця машина стала поліцейським автомобілем в Італії. Рухає машиною 5,0-літровий V10 потужністю 439 к.с. і 514 Нм. Спочатку модель в Італії призначалася для перевезення трансплантаційних органів у мережі лікарень і використання дорожньою поліцією. Однак після кількох тижнів експлуатації Gallardo потрапив в аварію, і в 2017 році машину замінили на Lamborghini Huracan.

7. Kia Stinger

Коли Holden Commodore і Ford Falcon пішли у відставку, поліції Квінсленда в Австралії довелося шукати їм заміну. На цю роль був обраний Kia Stinger. Автомобіль оснащений V6 з подвійним турбонаддувом віддачею 365 л.с.

6. Jeep Grand Cherokee

Ця модель використовується в Італії державними збройними силами. Однак для цих потреб автомобіль переробили в броньовану машину з 3,0-літровим турбодизелем V6 FCA потужністю 190 к.с.

5. Tesla Model X

Ще одна незвичайна поліцейська машина в Австралії. Модель запримітили, так як у неї достатньо місця для поліцейського обладнання, злочинців і самих поліцейських. Машина швидка і маневрена, набирає сотню за 3 секунди і розганяється до 190 км / ч.

4. Porsche Carrera 911

Цим автомобілем користується поліція Німеччини. До слова, німецькі автобани – одні з найшвидших автомагістралей в світі, тому і машини потрібні відповідні.

3. Поліцейський перехоплювач Steeda Ford Mustang GT

Steeda – компанія з тюнінгу автомобілів. У 2015 році вона показала поліцейського перехоплювача Steeda Ford Mustang GT в якості флагманського автомобіля в своїй лінійці «поліцейських пакетів». Автомобіль отримав 5,0-літровий наддувний двигун Whipple п’ятого покоління потужністю 775 к.с. і 854 Нм. Машина використовується поліцією США.

2. Brabus B63-S 700 Widestar

Модель стала частиною проекту «Tune It! Safe! » і являє собою тюнінгований Mercedes-Benz AMG G-Wagen. Автомобіль оснащений перенастроєним 5,5-літровим V8 з двома турбінами, що працює з віддачею 700 л.с. і 900 Нм.

1. Ferrari 250 GTE

Ця модель розроблялася спеціально для поліції. Автомобіль оснащений 3,0-літровим Colombo V12 потужністю 240 к.с., який розганяє машину до 232 км / год.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти