Автоексперт розповів як визначити автомобільного “потопельника”

Величезна кількість людей вважають за краще купувати автомобілі на вторинному ринку. Однак при виборі уживаного автомобіля, потрібно звертати увагу на багато деталей. В окремих випадках потрібно бути дуже обережним, наприклад, якщо машина була сильно підтоплена. Така подія може справити вкрай негативний вплив майже на всі системи транспортного засобу.

Експерти розповіли, як розпізнати автомобільного “потопельника” і на що потрібно звернути увагу.

В першу чергу потрібно звернути свою увагу на оптику. Фари, ліхтарі і поворотники дуже надовго зберігають в собі вологу і бруд, якщо автомобіль раніше побував у воді.

Також потрібно буде заглянути під крісла. Їх дротові підставки, найчастіше, не покриті фарбою. А навіть якщо вони і були пофарбовані, то примітивним чином. Якщо автомобіль був “втоплений”, то сітка подушки покрилася б шаром іржі. Крім цього іржа в таких автомобілях може бути присутня під килимками і оббивкою. Однак треба врахувати, що корозія в таких випадках далеко не завжди проявляється швидко.

Ще одним фактором присутності навіть найменшої вологи є електроніка. Тому, якщо частина електричного обладнання не працює, а на панелі приладів горить цілий розсип тривожних ламп, то краще такий варіант не купувати. Видає автомобіль-потопельник також і запах вогкості, який продавці відчайдушно намагаються замаскувати.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти